Uppsala Judoklubb
Välkommen till Uppsala Judoklubb!

UJK grundades 1958 och bedriver idag verksamhet f ör alla olika åldrar och nivåer. Klubben har idag ca 300 medlemmar med ett tjugotal tränare. De yngsta barnen som kämpar i vår träningslokal på Fyrishov i Uppsala är 4 år gamla, de äldsta motionärerna över 60 år. Vi erbjuder allt ifrån motions- och teknikjudo till mer tävlingsinriktad judo. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Nyhetsbrev, Rimbo JK på besök & Disco!
2018-04-25 21:29

Nu har årets tredje nyhetsbrev skickats ut till medlemmarna. Läs nyhetsbrevet här. Tillsammans med nyhetsbrevet kom även information om att klubben kommer gästas av Rimbo Judoklubb den 6 maj. Och en inbjudan till årets Disco som blir den 9 juni. Kom ihåg pokaljakten på söndag - har ni missat anmälningslappen så finns den här att skriva ut, fylla i och lämna i röda brevlådan i dojon.

Pokaljakt med kort varsel - söndagen den 29 april
2018-04-18 23:02

Våra ungdomar som brukar hjälpa till på pokaljakten med att döma, knyta bälten, sitta i sekretariat och så vidare, är hårt uppbokade med tävlingar under hela terminen. Nu har dock en liten öppning visat sig, söndagen den 29 april från kl. 15.00. Det finns som vanligt anmälningslappar i dojon, fyll i dem och lämna i den röda brevlådan utanför kontoret. Kom ihåg att väga era barn på vågen i dojon, så vi kan göra så rättvisa grupper som möjligt!

Upplandsserien 15 april i Tierp
2018-04-18 22:57
Tierps judoklubb stod som värdar för Upplandsserien söndagen den 15 april. Uppsala ställde, trots lite kort varsel för deltagarna, upp med 8 väl kämpande judokas. Bra kämpat allihop!
Prenumerera på uppdateringar!
Om du vill prenumerera på uppdateringar från UJK, gå in på Nyhetssidan, klicka på RSS-symbolen och välj att prenumerera på nyhetsflödet. Om du vill prenumerera på flödet genom e-postprogrammet kan du använda denna direktlänk: http://uppsalajk.sportadmin.se/rss/?SID=21937.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..